Sposób przygotowania

Jajka ubić na parze z cukrem. Odstawić do ostygnięcia. Utrzeć margarynę. Dawać po troszku kremu (jajka+ cukier). Masę przenieść do foremek (może być pudełko po starej bombonierce). Odstawić na całą noc do zastygnięcia.

Komentarze

  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale deserek...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    edi

    ciekawe
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    ale dostałeś pomysła....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !