Sposób przygotowania

Szpinak przebrać sparzyć i pokroić razem ze szczypiorkiem dusimy to 5 minut z dodatkiem masła , następnie łączymy z rozdrobnionymi sardynkami posiekanym jajkiem, dusić jeszcze 2 minuty ,doprawić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo ciekawy :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    uwielbiam szpinak w kazdej postaci ale z sardynkami nie jadłam, warto wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !