Sposób przygotowania

Kapustę szatkujemy, a marchewkę ścieramy na jarzynowej tarce. Z koreczków warzywnych (ja użyłem Raut firmy Ole!) pozbywamy się kijka, a kawałeczki warzyw (ogórek, papryka czerwona, pieczarki oraz cebulka) dodajemy do kapusty i marchwi. Całość polewamy zalewą z koreczków, solimy i obficie posypujemy cukrem brązowym (słodycz ma przeciwstawiać się octowemu smaku z koreczków). Jeszcze tylko zmieszać i gotowe. Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    Fajnie to wygląda.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Mniam, mniam, mniam...
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    akurat aparatu nie miałem także z komórki robiłem
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Super!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    z chęcią spróbuję:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    apetyczna :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Aneta25

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !