Sposób przygotowania

CUKINIE OBIERAMY I KROIMY W KRĄŻKI. JAJKO ROZBIJAMY WIDELCEM MOCZYMY W NIM LEKKO POSOLONĄ CUKINIĘ I OBTACZAMY W BUŁCE TARTEJ. SMAŻYMY NA ROZGRZANYM OLEJU Z OBU STRON.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    jutro bedę robiła, juz cukinia jest..
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    pyszna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    mniam
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    Lubię taką cukinię ;) a najbardziej tą robioną przez moją mamę.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    uwielbiam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    to dopiero pysznosc
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię taką i taką ścieraną jak placki ziemniaczane
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    sezon na cukinie niestety się skończył,ale w przyszłym roku wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    bardzo lubie takie placuszki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !