Sposób przygotowania

żÓŁTKA UCIERAMY Z CUKREM. BIAŁKA UBIJAMY STOPNIOWO DODAJĄX MĄKĘ. oBIE MASY ŁĄCZYMY, DOLEWAMY WODĘ DELIKATNIE MIESZAJĄX. CIASTO WYLEWAMY NA BLACHE. pIEC W TEMP. 200 STOPNI c. PRZEZ 10 MINUT.

kREM- UCIERAMY MARGARYNĘ Z CUKREM I ROZGRZANĄ NA PARZE CZEKOLADĘ DODAJĄC ŻÓŁTKA I RUM. bISZKOPT KROIMY NA PASY, SMARUJEMY KREMEM, ZWIJAMY, UKŁADAMY TORT. dEKORUJEMY CZEKOLADĄ/

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    nie takie 5 minut :))) ale jest ok :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jak w 5 minut to coś dla mnie...
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 4
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Marzena34

    dla niespodziewanych gości
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    świetny pomysl

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !