Sposób przygotowania

Kalarepkę i jabłka obrać, zetrzeć na tarce o dużych otworach, skropić sokiem z cytryny. Kapustę poszatkować. Ogórki pokroić w kostkę, cebulę drobno posiekać. Wszystkie składniki włożyć do miski, dodać majonez, przyprawić do smaku, wymieszać. Podawać jako przystawka do obiadu.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Na pewno smaczna.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    musi być smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !