Sposób przygotowania

Podzielony na małe różyczki kalafior wrzucamy do rondla z podsmażonym na oliwie posiekanym czosnkiem- dusimy kilka minut pod przykryciem.
Posypujemy posiekanymi ziołami- przyprawiamy-dodajemy masło- przykrywamy pokrywką i dusimy jeszcze około 15-20 minut na małym ogniu, mieszając co jakiś czas.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Kalafiorek pychotka.
  • 3
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super dodatek do obiadu
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    bardzo lubię
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    cieakawy przepis, muszę wypróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    mniaaam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !