Sposób przygotowania

Kalafior ugotować do miękkości, odcedzić, rozdrobnić widelcem. Następnie formować kulki ugniatając rękoma - w celu odcedzenia wody. Przeciśnięty kalafior przyprawić, dodać całe jajko oraz bułkę tartą - aby dobrze zlepiały się kotlety. Obtoczyć w bułce tartej i smażyć na patelni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    fajne kotleciki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Robię podobne! Są pyszne! Świetna alternatywa dla mięsa!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Mój mąż bardzo lubi kotleciki z kalafiora.
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    niezłe! Dziś próbowałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    AGNIESZKA144

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andzia1977

    pewnie b.dobre!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    też kiedyś robiłam:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    fajne
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika78

    bardzo ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    ciekawy pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !