Składniki:
fasolka szaragowa | 2 kg |
marchewka | 500 g |
cebula | 500 g |
przecier pomidorowy | 500 g |
olej | 1 szklanka |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 sztuki |
cukier | 5 łyżek |
sól | 1 łyżka |
ocet 10 % | 2 łyżki |
pieprz | 1 łyżeczka |
fasolka szaragowa | 2 kg |
marchewka | 500 g |
cebula | 500 g |
przecier pomidorowy | 500 g |
olej | 1 szklanka |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 sztuki |
cukier | 5 łyżek |
sól | 1 łyżka |
ocet 10 % | 2 łyżki |
pieprz | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: