Sposób przygotowania

Wszystkie warzywa myjemy obieramy a następnie kroimy w kostkę i wrzucamy do wody. Gotujemy. Pod koniec gotowania dodajemy cukier i resztę przypraw do smaku i co jakiś czas mieszamy. Natkę pietruszki myjemy i siekamy a następnie dodajemy do barszczu i jeszcze chwilkę gotujemy. Barszczyk podajemy ze śmietaną . Smacznego !!

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Trzy ostatnie zdjęcia obrazują Barszczyk z botwinką i jajkiem na twardo pokrojonym w kostkę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gosia311

    wygląda apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    lubię botwinkowe specjalności- jestem na tak
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    strasznie lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszna zupa
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !