Sposób przygotowania

Czosnek drobno kroimy lub przeciskamy przez praskę, z cytryny wyciskamy sok, a miód rozpuszczamy w wodnej kąpieli- jeśli miód jest płynny nie trzeba tego robić. Następnie wszystkie składniki łączymy, nacieramy nimi schab i tak zamarynowany schab wstawiam do lodówki na ok. 12 godzin. Po dwunastu godzinach schab wkładamy do piekarnika i pieczemy przez około godzinę w 180-200 stopniach. Najlepiej jak przez pierwsze pól godziny pieczenia schab jest zawinięty w folie aluminiowa, po 30 min. Można ta folie odsłonić aby schab ładnie się przypiekł i zarumienił.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Gosia40

    Rewelacyjnie wygląda!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Z przyjemnością zjadłabym kawałek.
  • 2
    original
    Opublikowano

    magical66

    pyszny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pysznosci
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Małgosia6

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    apetyczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    jakie aromatyczne mięsko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !