Sposób przygotowania

Jaja ucieramy z cukrem,miodem i kakao.Mąkę mieszamy z proszkiem do pieczenia i startą na tarce o drobnych oczkach czekoladą.Łączymy z masą jajeczną. Ciasto przekładamy do formy wyłozonej papierem i pieczemy około 60 minut.

Żółtka ucieramy z cukrem pudrem i miksujemy z kefirem i śmietanfixem.Delikatnie łączymy z serkiem mascarpone. Upieczone i wystudzone ciasto przekrajamy na pół i wykładamy na nie całą masę.Przykrywamy drugą częścią ciasta i polewamy wierzch rozpuszczona na parze tabliczką czekolady

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Wspaniały widok
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Inal

    Ale smakowity torcik:) Godny wypróbowania:)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubie taki torcik :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !