Sposób przygotowania

Obręcz od tortownicy położyc na tależu. Dno wyłożyc biszkoptami. Śnieżkę ubic z mlekiem wg przepisu na opakowaniu. Dodac serek i dokładnie wymieszac. Żelatynę na 1,5l płynu rozpuścic w 0,5 szklanki gorącej wody i ostudzic. Dodac do masy serowej. całą masę wyłożyc na biszkopty i wyrównac powierzchnię. Wstawic do lodówki aby zastygła. Następnie na masę wyłożyc pokrojone w plasterki banany i porzeczki. Zalac tężejącą galaretką. Wstawic do lodówki aby całkiem zastygło.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    pysznie wygląda :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszny deser
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magula

    super, lubie takie ciacha
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    wygląda ekstra,fajne ciasto na upały
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super ciasto na ciepłe dni
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !