Sposób przygotowania

Jagody jałowca rozgnieść w moździerzu. Wódkę wymieszać ze spirytusem, zalać jałowiec. Szczelnie zamknąć, odstawić na 16 dni. Skórkę z cytryny pokroić w paski, imbir obierz i posiekaj. Zlać płyn znad jagód, zalać cytrynę i imbir i podstawić na 2 tygodnie. Po tym czasie przecedź, zlej do butelek i odstaw na 2 miesiące.

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    jak tylko dorwę gdzieś jałowiec na pewno wypróbuje przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    o takiej nalewce nie słyszałam; może jest ona lecznicza!?
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pewnie cudeńko
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    smaczns
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    orginalne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa/kalapurtka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !