Sposób przygotowania

Śledzie oczyścić, oddzielić tusze, wypłukać, osączyć. Mąkę połączyć z bułką. Jajko rozbić, roztrzepać. Każdą tuszę posolić i popieprzyć, panierować z obu stron- najpierw w jajku, a następnie w bułce z mąką. Smażyć na grillu lub patelni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    śledzie mam zawsze min 1 x w tyg.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo lubie takie zielone śledzie smażone.
  • 0
    original
    Opublikowano

    iza15

    lubię śledzie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    anna186

    pomyslowe
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    bardzo smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nie jadłam smazonych

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !