Sposób przygotowania

Mąkę zagnieść z margaryną, 3 łyżkami cukru i żółtkami. Ciasto schłodzić, następnie wyłożyć formę i upiec w 180 stopniach przez ok 15 minut. W tym czasie zrobić 2 budynie w 500ml mleka, dodać cukier waniliowy i jeśli budyń nie jest słodzony, to dosłodzić wg uznania. Wiśnie wydrylować, odcisnąć sok. Budyń wyłożyć na podpieczone ciasto, na to dać wiśnie,posypać resztą cukru. Piec ok 15 minut w 180 stopniach. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    To musi być dobre! Mniam...
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    ekstra
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    mmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    super
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    uwielbiam tartę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    rewelacyjna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    rewelacja
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !