Sposób przygotowania

DROŻDŻE ROZPUSZCZAMY W CIEPŁEJ WODZIE. DODAJEMY CUKIER, JAJKO, SÓL I MĄKĘ. DREWNIANĄ ŁYŻKĄ WYRABIAMY CIASTO. DOBRZE WYROBIONE ZOSTAWIAMY DO WYROŚNIĘCIA - POWINNO PODWOIĆ SWOJĄ OBJĘTOŚĆ. NAKŁADAMY ŁYŻKĄ NA ROZGRZANY OLEJ I SMAŻYMY Z OBU STRON. POSYPUJEMY CUKREM PUDREM, NAJLEPSZE DO JEDZENIA SĄ JESZCZE CIEPLUTKIE.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo je lubie ale sam rzadko je robie.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    uwielbiam racuchy,muszę wypróbować ten przepis,inny jak moje
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    też robię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    smaczne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    ja ostatnio robię z owocami
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    podane z dżemem mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    lubię ja jeszcze dodaję owoce

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !