Składniki:
kapusta kiszona | 50 dag |
cebula | |
papryka czerwona | |
cukinia | |
boczniaki | 40 dag |
olej | 2 łyżki |
bulion | 100 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 listki |
majeranek | |
gałka muszkatołowa | |
kwaśna śmietana | 4 łyżki |
kapusta kiszona | 50 dag |
cebula | |
papryka czerwona | |
cukinia | |
boczniaki | 40 dag |
olej | 2 łyżki |
bulion | 100 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 listki |
majeranek | |
gałka muszkatołowa | |
kwaśna śmietana | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: