Sposób przygotowania

CIASTO: żółtka, margarynę, cukier puder i cukier wanilinowy utrzeć dodając stopniowo mąkę z proszkiem, kakao, i mleko. Utrzeć, na koniec dodać pianę z białek. Wylać na blachę. Piec w temp. 180 st. ok. 30 minut.
MASA: masło i margarynę utrzeć z cukrem, dodawać stopniowo śmietanę z cukrem wanilinowym i ucierać. Wyłożyć na zimny placek.
POLEWA: Margarynę podgrzać, dodać cukier i kakao. Wymieszać, pod koniec dodać wodę i kłaść na masę.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    fantastik :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !