Sposób przygotowania

Umyte i osuszone papierowym ręcznikiem mięso pokroić w kostkę.W głębokiej patelni razgrzać olej i usmażyć mięso.Do mięsa dodać cebulę,czosnek,musztardę,liście laurowe,ziele angielskie i jeszcze chwilę smażyć razem.Do mięsa dodać przyprawę do grilla,paprykę,kostkę mięsnąą,podlać wodą i dusić do miękkości.Do miękkiego mięsa dodać soser i jeszcze chwilę dusić.Smacznego!

Ja podałam gulasz z goframi ziemniaczanymi http://www.doradcasmaku.pl/przepis/151783/gofry-ziemniaczane-eli.html i ogórkami małosolnymi.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    To musi być pyszne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    juuusta

    pyszny gulasz wykorzystam przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !