Sposób przygotowania

Boczek mielimy. Czosnek siekamy, ucieramy z kucharkiem, łączymy z boczkiem. Do mięsa dodajemy mleko, wszystko doprawiamy solą i pieprzem. Zawijamy w folię i pieczemy w podłużnej formie ok. 1,5 godziny.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    lubię boczek...chudy :) w przepisie wykorzystano duuużą porcję :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    uwielbiam boczek
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !