Sposób przygotowania

Kostkę margaryny, 4 łyżki cukru, 5 żółtek, mąkę ziemniaczaną oraz proszek do pieczenia połączyć i zagnieść ciasto. Gotowe ciasto podzielić na dwie części. Pierwszą schłodzić a druga upiec.

Pozostałą margarynę zmiksować z 150 g. cukru, 2 jajami, serem oraz budyniem. Masę wylać na upieczone ciasto. Na serze umieścić pokrojone brzoskwinie oraz wcześniej namoczone rodzynki. Na brzoskwinie położyć pianę ubitą z białek i pozostałego cukru oraz kisielu. Wierzch posypać schłodzoną kruszonką. Piec ok. 1,5 godziny.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Ibag24

    najs
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !