Sposób przygotowania

Brzoskwinie odsączamy na sicie. Jabłka i gruszki obieramy ze skórki, usuwamy gniazda nasienne i wraz z brzoskwiniami kroimy w kostkę.Winogrona przekrawamy na pół i usuwamy pestki.Banany obieramy ze skórki, jednego kroimy w kostkę a dwa dojrzałe miksujemy z cukrem. Do zmiksowanych bananów dodajemy jogurt i syrop z brzoskwiń, dokładnie mieszamy. pokrojone owoce przekładamy do salaterki, polewamy sosem i wstawiamy na 45 min do lodówki.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Bardzo lubię tego typu sałatki, bo są pyszne i zdrowe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !