Sposób przygotowania

Cebulę siekamy i podduszamy na maśle. Dodajemy pokrojone w plasterki/kostkę pieczarki i podsmażamy. Podlewamy wodą, dodajemy kucharek. Sos zagotowujemy i zaprawiamy mąką wymieszaną ze śmietaną. Doprawiamy. solą i pieprzem, posiekaną natką pietruszki. Sos świetny do mięs, gołąbków.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !