Składniki:
por | |
cebula | |
seler naciowy | 3 łodygi |
papryka czerwona | 2 strąki |
fasolka szparagowa | 30 dag |
marchewki | 2 szt. |
orzechy pistacjowe | 5 dag |
oliwa | 2 łyżki |
sos sojowy | 2 łyżki |
cząber | 1 łyżeczka |
pieprz | |
sól | |
wieprzowina | 30 (łopatka) |
por | |
cebula | |
seler naciowy | 3 łodygi |
papryka czerwona | 2 strąki |
fasolka szparagowa | 30 dag |
marchewki | 2 szt. |
orzechy pistacjowe | 5 dag |
oliwa | 2 łyżki |
sos sojowy | 2 łyżki |
cząber | 1 łyżeczka |
pieprz | |
sól | |
wieprzowina | 30 (łopatka) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: