Sposób przygotowania

Bób gotujemy w osolonej wodzie do miękkości.
W międzyczasie kroimy drobno żółty ser. Na kawałek szynki wykładamy bób, a ten posypujemy serem i białym pieprzem. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    fajnie musi smakować
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    szyba

    smakowite
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    zastanawiają mnie tylko łupiny na bobie? czy do tego dania nie powinno się ich usunąć?
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    jak ktoś woli to tak ja jem całe:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kopiko1983

    Sycące i smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    lubie bób,ale jem bez skórki
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawe danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    smaczne jedzonko:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    nie jad?am jeszcze bobu
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    robię taki z boczkiem
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    wymyslny.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !