Sposób przygotowania

Z ciasta francuskiego robimy kieszonki, do każdej wrzucamy kawałek brzoskwini, wstawiamy do piekarnika na 15 min na 180st. Śmietanę ubijamy na sztywno, Truskawki miksujemy z cukrem, jak ciastka się upieką i ostygną na każde dajemy łyżkę śmietany, pół łyżeczki truskawek, zdobimy reszta owoców, wstawiamy na lodówki na godzinę i gotowe

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    ale pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    smaczniutkie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !