Sposób przygotowania

Wino podgrzać i rozpuścić żelatynę, ostudzić. Poziomki rozmiażdżyć widelcem i dodać do wina. Dodać cukier puder, wymieszać. Gdy masa zacznie gęstnieć dodać bitą śmietanę. Wymieszać i odstawić do lodówki do schłodzenia.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    malcik111

    o to może być ciekawe połączenie, na taki babski wieczór:P
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetne połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    deser świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    zapowiada się smaczny deser
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !