Sposób przygotowania

1. Ziemniaki ugotuj w mundurkach. Obrane pokrój w plastry. Pieczarki umyj, pokrój w plastry i usmaż na łyżce oleju.
2. papryki umyj, usuń nasiona, a miąższ pokrój w słupki. Ser żółty zetrzyj na tarce i wymieszaj z posiekaną natką pietruszki.
3. Kiełbasę, boczek i cebulę pokrój. Naczynie żaroodporne posmaruj olejem. na jego dnie ułuż plastry ziemniaków.
4. na ziemniakach ułoż pieczarki, wędlinę i cebulę. przykryj serem z natką i papryką, dopraw. Zapiekaj 20 min. w 180 stopniach.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    aisza1

    pyszna zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetna zapiekanka :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    świetna zapiekanka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Ależ ona musi być pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !