Sposób przygotowania

Pokrojone mięso i boczek podsmażyć z cebulą i pieczarkami. Wlać bulion, dodać ziemniaki i gotować.
Gdy mięso będzie miękkie do gulaszu wrzucić pokrojone w kostkę ogórki, paprykę i pomidory. Doprawić do smaku.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Prezentuje się wyśmienicie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    tak pięknie wygląda, że bez przeczytania składników zjadłabym od razu :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    suoer
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    msmariusz

    ładnie wygląda , ślinka cieknie
  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    super gulasz
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Sabrina

    bardzo dobra!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Megi

    wygląda smakowicie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    super zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    staropolanka5

    smaczny gulasz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !