Przepis i sposób przygotowania na: Zupa ogórkowa z cielęciną
Przygotować grzanki: bułkę pokroić na kromki, posmarować je z obu stron masłem i posypać serem. Kromki zrumienić w piekarniku.
Zupę podawać z grzankami.
pieczeń cielęca pokrojona | 10 łyżek |
Rosół drobiowy z włoszczyzną | 4 szklanki |
Przecier ogórkowy Smak | |
Koperek suszony Prymat | 1 łyżka |
lubczyk | 1 łyżka |
grzanki | |
bagietka | 1/2 szt |
masło | 3 łyżki |
ser tarty | 6 łyżek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: