Sposób przygotowania

Pstrąga solimy solą ziołową .Kropimy cytryna .Smażymy na masełku .
Pomidora kroimy w plastry ,smażymy na patelni ,na maśle po smażeniu pstrąga .Solimy .
Na filet kładziemy usmażonego z obu stron pomidora ,na to listek bazylii i następny filet .Podajemy z sosem czosnkowym .Majonez mieszamy z jogurtem z sosem w proszku i wyciśniętym ząbkiem czosnku. Sos musi być silnie schłodzony .

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    ciekawe połączenie smaków:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Ciekawe danie.
  • 0
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    pychotka ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !