Sposób przygotowania

Pomidory pokroić w grube plastry. Cebulę pokroić w cienkie piórka.
Rozgrzać na patelni olej ,dodać trochę masła (dla zapachu), poddusić aż się zeszkli i odsunąć na brzeg patelni. Pomidory zrumienić z obu stron, posypać sola i pieprzem.
Pomidory przełożyć na półmisek, posypać cebulą i drobniutko posiekanymi listkami selera.
Podawać jako dodatek do kanapek na kolację, lub jako dodatek do dań mięsnych (jarzynka).

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    olivka

    Nie próbowalam jeszcze takiego wykonania.Ciekawe.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    ciekawe.. ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Renataj

    Coś nowego.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    takich jeszcze nie jadłam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczny dodatek..
  • 0
    original
    Opublikowano

    anula250

    Uwielbiam pomidory, pod każdą postacią :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli82

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    apetyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !