Przepis i sposób przygotowania na: Kompot z agrestu i wiśni
Agrest myjemy i usuwamy ogonki.
Wiśnie drylujemy.
Do każdego słoika nakładamy owoce pół na pół.
Wodę gotujemy z cukrem.
Zalewamy owoce.
Zakręcamy i odstawiamy do góry dnem.
agrest | 2 szklanki |
wiśnie | 2 szklanki |
cukier | 0.5 szklanki |
woda | 1.5 litra |
Agrest myjemy i usuwamy ogonki.
Wiśnie drylujemy.
Do każdego słoika nakładamy owoce pół na pół.
Wodę gotujemy z cukrem.
Zalewamy owoce.
Zakręcamy i odstawiamy do góry dnem.
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: