Sposób przygotowania

Ogórki umyć, obrać, pokroić na talarki lub zetrzeć na tarce. Włożyć do miski, przyprawić solą, pieprzem i octem winnym, wymieszać. Wyłożyć na talerzyki, dodać po łyżce śmietany. Przyozdobić według uznania. Podawać jako przystawkę do obiadu.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię mizerię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super do schabowego, pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    uwielbiam :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Prosta, smaczna i zdrowa.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !