Sposób przygotowania

Margarynę zmiksować z cukrem oraz cukrem waniliowym na jednolitą masę. Stopniowo dodawać jajka, cały czas miksując oraz sól. Mąkę przesiać z proszkiem do pieczenia oraz z kakao. Dodać do masy i chwilkę zmiksować, by składniki się połączyły. Dodać cukierki i wymieszać łyżką. Na formę do pieczenia wyłożoną papierem do pieczenia wyłożyć po łyżeczce ciasta w dość sporych odstępach. Piec ok 15 min. w temp. 170\'C. Smacznego !!



* Z przepisu wychodzi ok 80-100 sztuk ciasteczek.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    fajny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Wyglądają apetycznie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pycha
  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł z tymi kolorowymi cukierkami :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka-87-25

    super przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Mój synek je uwielbia:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !