Sposób przygotowania

Rybę oczyścić ,umyć i wysuszyć na papierowej serwetce.Posolić i panierować w roztrzepanym jajku i bułce tartej.Smażyć na rozgrzanym oleju.Z wody ,octu i przypraw ugotować zalewę.Rybę ułożyć w naczyniu i zalać przestudzoną zalewą.

Komentarze

  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczniutko
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    uwielbiam dorsza!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    rewelacja
  • 3
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna rybka!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię taką rybkę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    bardzo lubię :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    dorsza to pod każdą postacią
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna ryba

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !