Sposób przygotowania

dużego selera obieramy i niemy na plasterki grubości około 2-3 cm solimy i pieprzymy z każdej strony
następnie obtaczamy w jajku i bułce tartej i smażymy na oleju
Wspaniałe danie dla osób nie jadających mięsa

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    Ja też robię kotlety z selera(przepis w mojej księdze).Czy ta grubość 2-3cm nie za duża?
  • 0
    original
    Opublikowano

    bami

    No proszę, kotlet z selera, świetny pomysł! :)
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    takich nie robiłam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    smakują rewelacyjnie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !