Sposób przygotowania

Szparagi oczyszczamy, kroimy na kawałki i grillujemy (może być na patelni grillowej). Groszek gotujemy 4 min aż będzie miękki. Całość mieszamy z pokruszonym serem i posiekana bazylią. Pod koniec skrapiamy sałatkę sokiem z cytryny i solimy do smaku.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ciekawy przepis
  • 1
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    polecam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !