Sposób przygotowania

Masa pierwsza: 3 łyżeczki żelatyny rozpuścić w 150 ml wody, dodać sok z cytryny. Całość zmiksować z mlekiem. Masę wylać na ułożone biszkopty. Wsadzić do lodówki w celu schłodzenia. Masa druga: Mango, obrać wydrążyć miąższ i zmielić. 3 łyżeczki żelatyny rozpuścić w250 ml wody, wymieszać z sokiem pomarańczowym i cukrem wraz z mielonym miąższem mango. Całość wymieszać i wylać na zastygniętą masę pierwszą. Ciasto pozostawić w lodówce w celu schłodzenia najlepiej na całą noc. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    wspaniałe!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !