Sposób przygotowania

Do pokrojonych w kostkę pomidorów dodać rozgnieciony czosnek, sok pomidorowy, cebulkę perłową, posiekaną kolendrę i oliwę z oliwek. Salsę doprawić do smaku papryczką chili, pieprzem, solą i czosnkiem. Gotową salsę wstawić na chwilę do lodówki, aby smaki dobrze się połączyły. Przed podaniem warto raz jeszcze spróbować salsę i w razie potrzeby ponownie doprawić do smaku. Tak przygotowany sos podawać do drobiu i warzyw.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam salsy w połączeniu z mięsem. Koniecznie muszę wypróbować ten przepis!
  • 1
    original
    Opublikowano

    maryśka

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Stenka

    pewnie pyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !