Sposób przygotowania

Miód wlej do garnuszka i lekko podgrzej wsyp do niego cukier i zamieszaj a potem ostudż .W dużej miseczce wsyp mąkę , sodę i miód z cukrem , dodaj jajko , margarynę i wsyp przyprawę do piernika . Zagniatamy ciasto , potem rozwałkujemy i wykrawamy z niego dowolne kształty układamy na papierze do pieczenia i pieczemy do 10 minut w 160 st, po ostudzeniu możemy udekorować po swojemu.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Jeśli chcesz aby pierniczki były o wiele smaczniejsze to schowaj do pojemniczka wkładając do ciastek ćwiartkę jabłka.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    dobry pomysł z tym jabłkiem, muszę to wypróbować
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Miki

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !