Sposób przygotowania

Konrad Birek poleca:
Kurczaka dokładnie natrzeć marynatą, upiec w piekarniku lub na grillu, a następnie wystudzić i pokroić w plastry. Na patelni skropionej oliwą położyć placek pszenny posmarowany guacamole, równomiernie ułożyć na nim plastry upieczonej wcześniej piersi kurczaka, posypać pokrojoną w paski papryką, posiekaną czerwoną cebulą oraz tartym serem wymieszanym z kolendrą. Przykryć drugim plackiem i smażyć, w trakcie lekko dociskając, przez około 5 minut z każdej strony. Gotowe danie pokroić na kawałki i podawać z ulubionymi sosami np. salsą pomidorową i salsą serową.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    SylwiaMagdaSabin

    naprawde super
  • 0
    20150517_195210
    Opublikowano

    agaK.

    Próbowałam kiedyś coś takiego zrobić ale ciężko było jeść bo farsz wypadał ze środka, coś chyba zrobiłam nie tak bo Twoje wyglądają za zbite.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiaaa

    Apetyczne :)
  • 0
    img_2616
    Opublikowano

    asiatok

    lubię takie smakołyczki!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !