Sposób przygotowania

jabłka obrać, pokroić na mniejsze kawałki zasypać cukrem, zalać octem, na drugi dzień smażyć.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    ocet do dżemu?! a może to raczej takie jabłka jako dodatek do mięsa?
  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    po usmażeniu octu się nie wyczuwa a dżem jest pyszny i nie wypływa z pączków.
  • 3
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacyjny przepis
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    marta0906

    Świetny:)
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    co roku smażę jabłka...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    apetyczny słoiczek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    apetyczny słoiczek
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    apetyczny słoiczek
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny dżemik
  • 1
    original
    Opublikowano

    Joanna60

    pyszny np do nalesnikow
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetny
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    przydatne w zimie
  • 3
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    ten ocet to bardzo mnie zaskoczył.....
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pyszne są takie jabłuszka
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Dawno takich nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !