Sposób przygotowania

Opłukaną kapustę pokroić na paski. Pomidorki umyć i pokroić na ćwiartki. Obrać pomarańcze, powycinać cząstki bez błonek.

Soku powstałego przy krojeniu pomarańczy, należy odmierzyć 4 łyżki, doprawić cukrem, solą, pieprzem i sokiem cytrynowym, dodać oliwę z oliwek. Wszystkie składniki dokładnie utrzeć.

Kapustę, pomidorki i pomarańcze przełożyć do miski, polać przygotowanym wcześniej sosem, dokładnie wymieszać i posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawa i bardzo ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    zdrowa i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    caroline1983

    Oryginalne połączenie składników ale lubie takie smaki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Mniam, mniam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    śliczna,kolorowa i pewnie pyszna!:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    rewelacyjna ta twoja suróweczka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    pyszna i apetyczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    samo zdrowie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    często robię bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    cóż za kolory

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !