Sposób przygotowania

1. Masło zmiksuj z cukrem. Dodaj jajko, żółtko, obydwie mąki, sodę i śmietanę, wymieszaj.
2. Z ciasta formuj kulki, wielkości orzecha włoskiego. Koniec butelki zwilż, wetknij w kakao, wciskaj w każdą kulke ciasta. Piecz 20 min w temp 170 stopni.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetny pomysł:) wyglądają jak prawdziwe pieczarki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjny pomysł na pyszne ciasteczka i faktycznie na pierwszy rzut oka - pieczarki.... super :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    miki47

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Ciekawe pieczarki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    pawlito

    fantastycznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    krokus

    fajny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !