Sposób przygotowania

biszkopt;prosty przepis i wykonanie.Białka ubić na sztywną pianę ,dodać cukier i żółtka.Następnie dodać przesiane mąki z proszkiem i wymieszać łyżką.Upiec w tortownicy.
krem :gotowy krem w paczkach do tortów
3 paczki rurek deserowych
pokruszone ciastka
płatki wykonane z masy cukrowej

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Prześliczny torcik!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Tomek13

    super sie prezentuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona56

    coś wspaniałego gratuluję talentu
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    łooo świetne!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    śliczności i te pszczółki!
  • 0
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    zabieram do siebie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    piękny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !