Sposób przygotowania

Marchewki obrać ,pokroić w plasterki ,wrzucić do garnka zalać wodą ok. 1,5 litra i zagotować.Dodać kucharka ,opłukaną soczewicę i pokrojone pomidory. Gotujemy na małym ogniu do częściowego rozgotowania się soczewicy.Czosnek przecisnąć przez praskę dodać do zupy i przyprawić przyprawami do smaku.Chwilę zupę pogotować i podawać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mateusz/matikor

    nie jadam soczewicy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    nigdy nie jadłam takiej zupy,wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Soczewicowej w takim wydaniu nie jadłam- na pewno wypróbuję.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    A ja uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !