Sposób przygotowania

Biszkopt:
Ubić pianę z białek, dodać cukier. Żółtka roztrzepać i dodać do piany. Na koniec zmieszaną mąkę z proszkiem do pieczenia. Delikatnie wymieszać. W tortownicy wysmarować tylko spód. Na spód położyć papier pergaminowy, wylać ciasto i piec.

Masa:
Zmiksować kremówkę, śmietanę, śnieżki i rozpuszczone na parze czekolady. Do masy można dodać wiórki kokosowe.

***Biszkopt podzielić na 3 części. Każdą część nasączyć (spirytus + cukier + woda + sok z cytryny). Przekładać masą. Dekoracja to już Wasz pomysł

Czas pieczenia: 60 minut

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    słodkości ;) ida w boczki ale jak bez nich zyć ;)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    izoldaaa6

    piękne róze są na nim :0
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !