Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brokuły pod pierzynką

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

brokuł
ser żółty 20 dag
mleko 100 g
jajko
twaróg 50 g

Przepis i sposób przygotowania na: Brokuły pod pierzynką

Brokuły ugotować w osolonej wodzie z mlekiem. Wyłożyć do naczynia żaroodpornego posmarowanego tłuszczem. Ser twarogowy rozetrzeć widelcem , ser żółty zetrzeć na tarce. Do serów dodać jajko i mleko oraz przyprawy. Następnie wymieszać i zalać brokuły. Potrawę zapiec.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

maryśka 28.09.2011 09:26
dobre
aguus 24.06.2011 22:40
Pewnie bardzo by mi smakowały tak przyrządzone brokuły:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak